Novogodišnja jelka je okićena, dan slavlja se primakao, a vi još niste spremili poklone. Bilo da niste mogli da izaberete ili ste odugovlačili, ne brinite, imate još vremena da pronađete savršene poklone za drage osobe. Naše ideje pomoći će vam da novogodišnja kupovina u poslednjem trenutku bude laka, brza i zabavna, a da pokloni budu kreativni, lični i jedinstveni i da vašim najmilijima donesu radost.

Šta je srcu drago

Ako ste tokom godine bili pažljiv slušalac onda već sigurno znate šta vaši najmiliji vole, koja su im interesovanja i kakve su im želje. Poklanjanje je jedna od omiljenih prazničnih tradicija, koju ne preskačemo, jer donosi sa sobom radost darivanja i usrećuje naše drage ljude. Zato, poklonite im nešto što će im ozariti lice i izmamiti osmeh.

To može biti knjiga omiljenog pisca, karte za koncert, sportski događaj ili pozorišnu predstavu. Ako vole da se u nečemu usavršavaju, kursevi jezika i raznih drugih veština su vrhunski poklon.

Ljubiteljima zimskih aktivnosti možete pokloniti ulaznice za Ledenu dvoranu gde mogu da uživaju u klizanju na ledu. Za strastvenog ribolovca najdraži pokloni su štap za pecanje i „waterproof“ šešir sa skrivenim džepom za sitnice.

Za decu i tinejdžere

Kada kupijete poklone za najmlađe, trebate biti posebno pažljivi, jer tu nema mesta za promašaje – za njih pokloni moraju biti pun pogodak. Odaćemo vam tajnu kako da dečija radost bude sigurna– kuća za lutke je poklon iz snova svake devojčice, dok je fudbalska lopta san svakog dečaka. Sa ovim poklonima nećete pogrešiti, oni su uvek u vrhu dečjih želja i uvek izazivaju oduševljenje.

Kada su u pitanju tinejdžeri, nove slušalice za mobilni telefon (koje oni stalno nose u ušima) uvek je dobrodošao i praktičan poklon. Tinejdžerke polažu puno na svoj izgled, pa nećete pogrešiti ako im poklonite nešto od pribora za lepotu – ogledalo, neseser, četku, šnale i rajf za kosu.

A kada kupite sve te lepe poklone, treba i da ih upakujete. A ko bolje i profesionalnije to radi od Deda Mraza i njegovih vilenjaka? Verovatno niko. Zato, ako vas zanima kako Deda Mraz pakuje paketiće za Novu godinu, onda to možete saznati u našem blogu.

Pokloni sa patinom

Ako tražite poklon za osobu koja je nostalgični zaljubljenik u starine, posetite lokalnu antikvarnicu ili preko interneta učestvujte u aukciji antikviteta – tu možete pronaći retke, a autenične predmete koji su savršen poklon za vašeg dragog kolekcionara.

To mogu biti predmeti različite veličine i vrednosti, od neke simbolične sitnice u duhu praznika, na primer požutele Božićne čestitke sa ispisanom porukom od srca ili retro ukrasa za jelku, kao što su srebrni špic za jelku, ptičice s perjanim repovima i kućice sa figurama životinja, pa do predmeta za kuću u duhu prošlih vremena, kao na primer goblen iz vremena naših baka u starinskom ramu ili lampe za zid u obliku fenjera.

Swisslion poklon – spas u zadnji čas

Swisslion je vaš savršeni saputnik tokom praznika, tu smo da vam pomognemo tokom predpraznične gužve, tako da možete uživati u onome što vam je najvažnije – u vremenu koje provodite sa svojim voljenima. Za najmlađe smo spremili najslađe – to je bajkovita Novogodišnja Kuća, paketić pun iznenađenja. Bombonjera je uvek pravi poklon koji našim dragim mamama, bakama, sekama i tetkama izmami osmeh i zato je tu Love You Dessert Narandža. Za domaćina to je flaša omiljenog pića, kao što je Swisslion Baltik Vodka, obavezna osnova za svaki dobar koktel, uz koju možete dodati i set čaša, šejker i posudu za led, pa dok budete odbrojavali sate i minute do kraja 2021, podignite čaše uz zdravicu! Živeli i srećna vam Nova godina!