Dečja hrana JUVITANA je prirodna i zdrava hrana koja se proizvodi od najkvalitetnijeg voća, povrća, mesa, bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.

Savremena tehnologija, kontrolisan tehnološki postupak, kontrola sirovina i finalnog proizvoda u laboratorijama fabrike i renomiranim, akreditovanim državnim institutima, garantuju bezbednost i kvalitet proizvoda JUVITANE dok naš tim kontinuirano brine o tome da vašim bebama pruži najkvalitetniju hranu od najmlađih dana.

Asortiman proizvoda prilagođen je individualnim potrebama beba od četvrtog ili šestog meseca starosti, prema preporukama pedijatara. Nijedan proizvod ne sadrži gluten.

Voćni sokovi: bistri i kašasti kao prva nemlečna tečna hrana, sadrže voćne šećere, organske kiseline, vitamine, vlakna. Sadržaj vlakana i voćnih šećera ima značaj u prevenciji opstipacije. Zahvaljujući svojstvima vitamina C i organskim kiselinama, upotreba sokova stimuliše resorpciju gvožđa. 

Voćne kašice: jednokomponentne, od jedne vrste voća i dvokomponentne, od dve vrste voća koriste se bez prethodne pripreme. Dobar su izvor vitamina, minerala i dijetnih vlakana. 

Kašice od povrća: prijatnog, blago slanog ukusa, pravi su način da se bebi približi način ishrane odraslih. Nijedan proizvod ne sadrži gluten. 

Kašice od povrća sa mesom: kombinacija povrća sa najkvalitetnijim delovima mesa (pilećeg, ćurećeg, junećeg ..) obezbeđuje, pored vitamina, minerala, dijetnih vlakana i visoko vredne belančevine neophodne za rast i razvoj bebe. Koriste se blago zagrejane.