Već godinama lider među štapićima, GRISKI, kikiriki štapići, je slaniš u kome uživaju sve generacije. GRISKI – kikiriki štapići,  su na naše tržište doneli novi ukus koji je postao omiljen svima. Kada se kaže „kikiriki štapić“ misli se na GRISKI, a da je zaista tako potvrđuju i naši proizvodni pogoni koji neprekidno rade kako  bi proizveli dovoljne količine ovog savršenog spoja štapića i kikirikija čiji ukus je jedinstven.

Zahvaljujući HELLO slanim štapićima koji su neizostavan deo svake zabave, slavlja ili prijateljskog okupljanja, uživanje u slanim zanimacijama je potpuno. U pakovanjima od 40g, pa sve do 250g  HELLO štapići pogodni su kako za konzumaciju usput tako i za opuštanje u kućnoj atmosferi. Bilo da je u obliku perece ili štapića ukus ovog sneka uvek je čaroban i hrskav.

KVIKERSI  spremni su da u  svakom trenutku zadovolje vašu potrebu za brzim i hranljivim obrokom. Idealni za kombinovanje sa drugim namirnicama, KIVIKERSI  su slani zalogaji čijem savršenom ukusu je zaista teško odoleti.