Me time: Uživanje u najnežnijim ukusima Swisslion sladoleda

Često zbog obaveza i užurbanog načina života zaboravimo da se posvetimo sebi. Zato je s vremena na vreme jako važno da organizujemo za sebe veče opuštanja. Tada bi trebalo da isključimo telefon i posvetimo se nekom hobiju, čitanju knjige ili gledanju omiljene serije.

Ovo, samo Vaše vreme, treba da bude i trenutak kada sebi ugađate. Možda ćete baš u bogatom izboru Swisslion sladoleda pronaći jedan u kome ćete uživati. Ugodite sebi, dozvolite sebi da uživate i opustite se. Na jedno veče zaboravite na dijetu i pojedite taj porodični sladoled sami.

Zašto da ne? Teško je odoleti selekciji Siesta sladoleda, koji donose kremaste ukuse vanile, biskvita, lešnika i čoko-ruma ili šumskog voća, jagode, čizkejka i vanile. Tu su još neki ukusi, ali to vam ostavljamo da sami otkrijete. Jer ko kaže da ne može jedno „me time“ veče svakog meseca, ili češće?

A osim što ćete uživati u porodičnom sladoledu sasvim sami, šta još može da upotpuni vaše veče za uživanje? U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih ideja za ugodno veče u najboljem (Vašem) društvu.

5 ideja kako da provedete veče u svom društvu

Ideje za veče u najboljem društvu, jer smo sebi uvek najbolje društvo, posložili smo po nekom nama logičnom redu. Jedno ovakvo posebno veče zaslužuje veseo početak, zanimljiv i kreativan tok i opuštajuć kraj. Pa hajde da krenemo.

Muzika za najbolje raspoloženje

Muzika za najbolje raspoloženje

Za početak nam je potrebna omiljena muzika, kako bismo doveli naš um u posebno stanje radosti i opuštanja. Bilo da uživate u opuštajućim ritmovima ili želite da se razmrdate uz najnovije hitove- muzika će vam pomoći da se opustite. Uz nju možete plesati pred ogledalom ili je slušati zavaljeni u omiljenu fotelju.

Čaša vina da nazdravite sebi

Čaša vina da nazdravite sebi

Svaki dan treba da slavimo sebe i svoje uspehe. Čak i kada ne mislimo da smo imali najbolji dan i tada treba sebi da nazdravimo. Na taj način ćemo čestitati sebi što smo izdržali određene izazove. Mi predlažemo da se opustite uz čašu najfinijeg Muskat Otonel vina iz Vinarije Drašković.

Uzmite četkicu ili drvenu bojicu u ruke

Uzmite četkicu ili drvenu bojicu u ruke

Sada kada ste se opustili uz omiljenu muziku i čašu vina, vreme je da se prepustite svojoj kreativnosti. Ukoliko je slikanje vaš hobi, onda možete da uzmete četkicu i naslikate nešto što će biti inspirativno i vama i vašim prijateljima.

Ukoliko ipak smatrate da nemate dovoljno talenta za slikanje, tu je uvek drugi način da ispoljite svoju kreativnost, kroz bojenje bojanki za odrasle. Kako one sadrže mnogo cvetova i geometrijskih šara, dodavanjem vaše jedinstvene kolor paleta ispoljićete svoju kreativnost i napravićete vaše malo remek delo.

Napišite pismo sebi iz mlađeg uzrasta

Napišite pismo sebi iz mlađeg uzrasta

Pisanje jednog ovakvog pisma će sigurno biti emotivno, ali i katarzično za vas. U njemu možete da pišete o svim uspesima zbog kojih ste ponosni na sebe i zbog kojih ste to što jeste danas. Odratite se detetu u sebi i stavite mu do znanja da će sve biti dobro i da će na kraju biti srećno, voljeno i uspešno.

Možda je posle ovog emotivnog pisanja pisma sebi, vreme da se zasladite? Da, sada je sigurno vreme za malo uživanja u kremastom sladoledu. A da li te zanima šta tvoj omiljeni ukus sladoleda govori o tebi?

Kraj večeri uz kućni spa tretman

Kraj večeri uz kućni spa tretman

Na kraju večeri posvetite se nezi svoje kože i kose. Nakon što ste opustili svoj um, došli u dodir sa svojim emocijama i stvorili nešto kreativno, vreme je da opustite svoje telo. Napravite kupku u kadi i uživajte. Ovaj tretman će vam pomoći da lakše zaspite i potpuno se opustite.

Kada poželite da budete nežni prema sebi, Swisslion sladoledi su tu

Da, naši sladoledi su tu za sve vaše trenutke opuštanja. Bilo da jedete porodični sladoled sami ili želite da ga podelite sa nekim, naša selekcija ukusa ima za svakog po nešto. Potražite ih u svim Swisslion slatkim prodavnicama u vašem kraju i uživajte u nežnim trenucima opuštanja.