Godišnja doba se ubrzano smenjuju, zima je već sve obojila u belo, a listići sa kalendara ubrzano opadaju i najavljuju smenu godina, smenu ove stare istrošene godine za novu i bolju, koja će doneti nove početke i nove uspehe. Kao što u svom domu sa radošću slavimo praznike, isto tako važna je i novogodišnja proslava u svakoj firmi. Pogledajte kako možete u nju uneti dobro praznično raspoloženje.

Kićenje jelke i dekoracija kancelarija

Dekoracija je ključni deo koji treba da bude zajednički projekat svih članova tima. Svako može da donese po neki komad ukrasa za jelku i na taj način je učini malo ličnijom. Slobodno kombinujte srebrne figure i zlatne kugle, kristalne lampice i pozlaćene šišarke, liciderska srca i ukrase u obliku Deda Mrazovih sanki ili kočija s belim konjima. Ovo je prilika da se ispolji kreativnost, pa uz crvene kugle i ostale ukrase, stavilte i uramljene fotografije sa ranijih proslava, a uz obaveznu zvezdu na vrhu, poseban akcenat aranžmanu dodaće crveni baloni visoko iznad jelke.

Novogodišnja zabava

Kancelarijska zabava je najsvečaniji događaj kojim se kruniše stara godina i najbolja prilika za dodelu priznanja i nagrada zaposlenima za njihov rad. Ona je prilika za druženje kolega i stvaranje osećaja zajedništva, kao team-building. Možete organizovati razne zabavne igre, kao što su tajni Deda Mraz, novogodišnji kviz, karaoke pevanje, takmičenje u pravljenju najviše kule od registratora i slično. Za posluženje ne brinite, jer tu je Swisslion – pogledajte ideje za najbolje brze, slane zalogaje sa krekerima.

Kostimi za maskenbal

Ako su vam dosadile klasične proslave organizujte maskenbal zabavu sa kostimima nekih od likova iz filmova, crtaća, bajki ili stripova. Obavezni likovi maskembala su naravno Deda Mraz i njegova Mrazica, vilenjaci, kao i sveti Nikola u svom tradicionalnom odelu. Pored ovih „sezonskih“ kostima, mogu biti zanimljivi i neki „istorijski“, kao na primer, živopisni kostimi paževa ili oni klasični sa venecijanskih karnevala, kao i kostimi likova iz bajki ili filmova, kao što su Snežna kraljica, ili družina iz filma „Čarobnjak iz Oza“: Doroti, Strašilo, Lav i Limenko.

Scenografija za fotografije

Za proslavu iznajmite ili sami napravite specijalne paravane kao scenografiju. To može biti pozadina na kojoj je idilična zimska scena sa dugom i belim borovima ili zimska noć sa zvezdama, kao i modeli Deda Mraza i vilenjaka u prirodnoj veličini kroz koje se proturi glava. Već samo poziranje uz ovakve paravane donosi smeh i veselu atmosferu i ostavlja lepe uspomene na događaj.

Proslava za decu zaposlenih

Najveseliji i najslađi događaj u firmi je proslava za decu zaposlenih. Ovakvu proslavu organizujte tako da donosi zabavu maloj deci, ali i isto tako i onoj „velikoj“, tako što će svi učestvovati u njoj. Odrasli mogu ispod jelke da čitaju slikovnicu deci, ili da čitaju priče koje su sami napisali za tu priliku, uz koje će se mališani zasladiti Swisslion kolačima!

Swisslion novogodišnji paketići – pokloni od srca

Bilo da je u pitanju korporativni parti za odrasle ili proslava za decu, glavni događaj koji se iščekuje sa najviše uzbuđenja je dodela paketića i slikanje sa Deda Mrazom. Deda Mrazu u pripremi paketića pomaže Swisslion Novogodišnji asortiman, u kome ima sve što i mala i velika deca mogu poželeti od slatkiša, od paketića za mališane Novogodišnji slaketić, pa do elegantnih bombonjera Eurodessert za koleginice i kolege. Uživajte u slavlju!