Svima nam je jasno koliko je kuvanje zahtevno i koliko nam vremena oduzima. Kako je proleće sve bliže, želimo da provodimo što više vremena napolju sa decom, a ne pored šporeta kuvajući duge i zamorne ručkove. I tako dolazimo do odluke, iz naslova našeg teksta, koja će nam učiniti nekoliko dana života lakšim.

Pa šta ako vam se nekoliko dana ne kuva? I šta ako želite da se odmorite od ove vrste kućnog posla?

Mi imamo odličan odgovor i predlog kako da ne budete gladni. Predlažemo vam da nakupujete Swisslion Takovo gotova jela, koja se lako podgrevaju i brzo imate ručak za sve ukućane. Čak iako postite ovih dana, pred Uskrs, u Swisslionu ćete pronaći nekoliko posnih jela za vaš glavni obrok.

Sigurni smo da ćete uživati u našim specijalitetima šumadijske kuhinje, a dodatno vas upućujemo na naš blog o 3 razloga zašto su gotova jela potrebna svakoj kuhinji, kako biste se informisali o prednostima konzumiranja ovako pripremljene hrane.

A sada se spremite za jedan dnevni Swisslion meni, sastavljen od naših proizvoda, koji će obožavati svi članovi porodice. Koncipirali smo ga tako da vam priprema ne oduzima mnogo vremena. Lako ga možete primeniti u različitim situacijama- bilo da je pred vama dan pun obaveza ili ste planirali odlazak na piknik sa porodicom.

Šta za doručak?

Doručak je najvažniji obrok u danu, pa se treba dobro pripremiti za sve obaveze koje nas očekuju u nastavku dana. Mi vam predlažemo Taki Laki dvopek sa kurkumom preko koga možete namazati jetrenu paštetu. Obavezno ovom obroku dodajte sveže rotkvice i imate zdrav doručak, koji će zasititi vaše ukućane.

Ako ipak više volite slatki doručak sa mlekom, onda vam predlažemo da probate Čar na dar kakao kuglice. Ove ukusne kakao loptice će začas zaplivati u činiji punoj mleka, a vi ćete kroz par minuta imati brz i hranljiv doručak

Premium Swisslion užina

Kada ogladnite, negde između doručka i ručka, vreme je da organizmu date dodatnu energiju. Mi vam predlažemo da to bude šaka semenki suncokreta ili semenki bundeve. Kako su i jedne i druge semenke odličan izvor vitamina i minerala, budite sigurni da u svoj organizam unosite zdrave mikronutrijente.

Konačno, vreme je za šumadijske specijalitete

Do sada ste već sigurno jako ogladneli i treba vam nešto „na kašiku“, zdravo, tradicionalno i ukusno. Sve ove kriterijume ispunjavaju Swisslion gotova jela. Nije lako izabrati samo jedno od njih, pa smo mi odlučili da vam damo predlog naša 3 omiljena gotova jela

  1. Škembići, ako još uvek niste probali ovo jelo, onda ne znate šta propuštate. Kombinacija goveđih škembića i svinjske slanine, ne može da ostavi ravnodušnim ni jednog gurmana. Priprema ovog jela inače dugo traje, pa je ovo ujedno i najbolji način da pojedete škembiće bez previše muke oko spremanja.
  2. Goveđi gulaš, još jedno jelo koje svi vole zbog bogatog ukusa. A vi možete da uživate u njemu za svega 10 minuta, jer je toliko potrebno da se podgreje i zamiriše cela kuća. Ako volite da uz gulaš pojedete i neku vrstu testenine, onda će priprema trajati malo duže, ali sve jedno ovo je super brz i jako ukusan ručak.
  3. Pasulj sa dimljenim svinjskim rebrima, ne možete sebe nazvati velikim ljubiteljem hrane ukoliko ne uživate u ovakvom jelu. Zato je ono i završilo na našoj listi omiljenih jela, jer je svaki njegov zalogaj bolji od prethodnog. Kvalitet namirnica koje čine ovo jelo su garancija da ćete i vi uživati u ovom tradicionalnom i hranljivom jelu.

Bez deserta se ne može

Verovatno će vam biti potrebno malo vremena, nakon što pojedete jedan od ručkova koje smo vam predložili, ali desert morate probati svakako. Predlažemo vam Eurodessert čokoladicu- taman dovoljno veliku da se zasladite i ne preterate.

Za večeru ispecite ukusno lisnato testo

Naše paštetice sa sirom mogu biti odličan predlog za večeru, uz čašu jogurta. Ako vam nešto od ovoga preostane (mada sigurni smo da neće, jer su toliko ukusne) možete ih pojesti sledećeg jutra, za doručak. Lisnato testo je uvek dobar predlog za večeru, jer je hrskavo, vazdušasto i ukusno, pa ćete sigurno uživati u njegovom ukusu.