Obraćamo se našim cenjenim kupcima i potrošačima sa željom da im pružimo odgovor potkrepljen čvrstim argumentom. U pokušaju da se naši proizvodi omalovaže i istisnu sa tržišta, optuženi smo da prodajemo sokove sa smanjenim voćnim sadržajem. Nećemo polemisati zašto je to učinjeno, ali kao potvrdu kvaliteta dostavljamo na uvid rezultate analize akreditovane laboratorije „Jugoinspekt“ Novi Sad.

Izvinjavamo se što to nismo učinili odmah, ali za dobijanje pouzdanih rezultata, potrebno je vreme, a iz dokumenta možete videti datum početka i dan završetka analize, i našu nameru da javnosti stavimo na uvid šta je istina.

Napominjemo da Takovo sokovi imaju tradiciju kvaliteta dugu pet decenija i da nismo pioniri u tom poslu i dobro znamo da se decenijski imidž mora brižno čuvati. Ovaj kraj je poznat po odgajivačima sortnog voća i u ovom višedecenijskom periodu nastali su voćni zasadi pod budnom pažnjom naših poljoprivrednih stručnjaka. Kompanija Takovo i ove godine dobila je priznanje od Komisije za ocenu kvaliteta na Novosadskom sajmu i dobilo sledeća priznanja:

  1. Jabuka bistri voćni sok 100% – Velika zlatna medalja
  2. Paradajz kaš. sok od povrća 100% – Velika zlatna medalja
  3. Pomorandža mutni sok 100% – Velika zlatna medalja
  4. Koktel (breskva, jabuka, pomorandža) – Šampion u grupi proizvoda
  5. Multivitamin, mutni voćni nektar 50% – Zlatna medalja
  6. Breskva, kašasti voć. nektar 50% – Zlatna medalja

Dok proizvođači voća imaju kome prodati sirovine, mi ćemo zaposliti radnike i zadovoljiti potrošače i iskoristićemo šansu da ova zemlju učinimo bogatijom. Zato čuvajmo ono što smo godinama zajedno stvarali. Nadamo se da smo s pravom zaslužili Vaše poverenje i da ćemo i dalje uspešno saradjivati na obostranu korist i zadovoljstvo.

Stvaramo za Vas, u srcu Šumadije.

Preuzmite sertifikate iz laboratorije „Jugoinspekt“ Novi Sad.

Analiza Takovo kajsija nektar

Analiza Takovo jabuka

Analiza multivitamin

Analiza breskva nektar

Analiza koktel

Analiza pomorandza

Analiza jabuka nektar

U nastavku je galerija slika dobijenih nagrada.