Dragi potrošači, kompanija Swisslion Product je pod sloganom „Juvitana uvek daje više“ odlučila da se priključi nacionalnoj akciji „Godina bebe“tako što će organizovati akcijsku prodaju 6 novih ukusa kašica u trajanju od 22.10.2012. – 31.12.2012. godine, sa akcijskim rabatom od 10%.

Paletom novih proizvoda Juvitana je obogatila svoj proizvodni asortiman i ponudu zdravih, hranjivih i ukusnih kašica i sokića za male sladokusce. Proizvodi od voća i povrća su namenjeni odojčadi starijoj od četiri meseca (proizvodi sa mesom od šest meseci). Ovi proizvodi  ne sadrže gluten, lako su svarljivi, fine homogene strukture i karakteriše ih kvalitet prilagođen nameni kao laka i jednostavna priprema.

*Bogatstvo vitamina, minerala, antioksidativnih materija nalazi se u kašici JABUKA, BRUSNICA I BOROVNICA neto 128g.

*Obilje minerala i vitamina nudimo i u novoj kombinaciji, u kašici KAJSIJA I KRUSKA neto 128g kao i sokicem SLJIVA 125 ml.

Tu su i povrtne kašice kao, bogat izvor vitamina i minerala, snažnih antioksidanata koji jačaju imunitet, boreći se protiv slobodnih radikala. Spanać se nalazi na vrhu mnogih lista najzdravije hrane. Mi smo ga napravili u kombinaciji : KROMPIR I SPANAĆ neto128g .

Tu je i  kašica MRKVA, KROMPIR I KUKURUZ neto 128g, kao kombinacija povrća blagog ukusa, lako svarljiva i u ishrani se može uvesti nakon navršena četiri meseca života .

Kašica PILETINA, MRKVA, KROMPIR I PARADAJZ neto 190g je Junior obrok, a namenjena je odojčadi od osam meseci starosti, kao i maloj deci. Ova kašica će svojim sastavom obogatiti bebin jelovnik jer predstavljaju kompletan obrok, bez dodatka kuhinjske soli.

Vašoj bebi s ljubavlju, Juvitana.