Za većinu, čokolade i Dan ljubavi, idu ruku pod ruku jedno sa drugim. To pokazuju i istraživanja, koja su registrovala čak 40% onih koji žele nešto slatko, čokoladno i ukusno za ovaj dan. Ali, ne vole svi baš čokolade, pa ako birate poklon za nekog posebnog, a ipak želite da to bude slatkiš, mi u Swisslionu imamo selekciju posebnih deserata.

Kada je 14. februar u pitanju, mnogi se danima unapred pripremaju i osmišljavaju poklone za svoje drage osobe. Bilo da tog dana poklanjate nešto partneru, slavite prijateljstvo ili želite da sebi ulepšate dan, kod nas ćete pronaći poklon za svakoga. Niko ne može da odoli nežnim ukusima naših čokolada i deserata.

Zato vam u nastavku donosimo predloge za najslađe poklone za Dan ljubavi koji će sigurno osvojiti srca vaših dragih osoba. Vama samo preostaje da 14. februara slavite sve vrste ljubavi i da je širite svuda oko sebe.

Simpatiji poklonite čokoladu sa voćnim ukusom

Ukoliko tražite poseban poklon za nekog ko vam se dopada, ali ga možda još uvek ne poznajete dovoljno dobro, onda je interesantan ukus čokolade pun pogodak. Mali znak pažnje, poput čokoladice, biće slatko iznenađenje za nekog ko vam je privukao pažnju.

Ako izaberete tamnu čokoladu sa pomorandžom ili sa malinom, sigurno ćete u očima simpatije izgledati interesantno. Videće vas kao nekog ko voli da proba drugačije ukuse,  nije konvencionalan i voli iznenađenja.

Uz ovakav poklon i poziv na kafu (nakon posla ili fakulteta) imaćete priliku da upoznate vašu simpatiju još bolje. Neka Swisslion bude razlog za početak nečeg lepog. Mi vam želimo sreću.

Najboljim prijateljima poklonite Eurocrem dessert

Dan ljubavi je odličan povod da svoju veliku ljubav i zahvalnost pokažete i najboljim prijateljima. Ovaj dan, poslednjih decenija, ne slavi samo ljubav između partnera, već je izražavanje ljubavi usmereno na sve drage osobe. Tako su i prijatelji zaslužili da se sa njima proslavi 14. februar.

Oni su uvek tu za vas, volite da izlazite sa njima, da učite zajedno, da putujte i mnogo šta drugo, zato slavite vaše prijateljstvo i iskrenu prijateljsku ljubav. A za posebne, najbolje prijatelje treba da izaberete samo najbolje- premium Eurocrem dessert sa lešnikom, narandžom ili jagodom.

Sigurni smo da će vaši prijatelji uživati u slatkim čokoladnim bombonjerama i da će biti srećni što vas imaju.

Dugogodišnju ljubav slavite uz Eurodessert Lux

Poznato je da mali znaci pažnje čine da se osećamo posebno i voljeno. To je posebno važno nakon mnogo godina koje provedete u braku. Kupovina malih, a posebnih poklona pokazuje da ste jedno drugom i dalje jednako važni.

Ljubav treba da slavimo svakog dana, a posebno je 14. februar datum kao stvoren za uživanje. Iznenadite svog supruga ili suprugu buketom cveća, nekim dodatnim poklom uz to i nikako ne zaboravite da sve još dodatno zasladite Eurodessertom.

Pored ovih poklona, poklonite svom dugogodišnjem partneru i svoje vreme. Neka to bude veče rezervisano samo za vas dvoje. Može to biti odlazak na večeru, u pozorište ili na koncert. Važno je da se posvetite jednom drugom i podsetite jedno drugo koliko vam je druga osoba važna.

Uz Swisslion čokolade i deserte svaki dan je duplo slađi

Svaki dan treba slaviti ljubav i zasladiti ga poljupcima, zagrljajima, pažnjom i čokoladom. Ovi mali, ali važni gestovi učiniće svaki dan lepim i daće vam razlog za smeh i radost. A ono što nas jednako čini radosnim kao i ljubav je čokolada. Zato smo mi tu da vam pošaljemo delić velike ljubavi prema čokoladi, koju gajimo, kako bi vam svaki dan bio bar duplo slađi i radosniji od prethodnog.