Kako nam se praznici uveliko približavaju i decembar lagano odmiče, vreme je da se pripremaju pokloni, koji će stajati ispod jelke. Kada razmišljamo o poklonima koji će se dopasti deci, ne moramo uvek da uzmemo u razmatranje samo one materijalne. Potrudite se da svojoj deci poklonite više svog slobodnog vremena, dane bez mobilnih telefona, vikende za odlazak u bioskop, pozorište ili na neku izložbu. Iako ih oni možda neće smatrati poklonom, u pravom smislu te reči, uživaće u tim trenucima koje provode sa vama. Ali hajde ipak sada da se okrenemo i onim poklonima koje svako dete želi da nađe ispod novogodišnje jelke.

1.Igračke

Svako dete obožava kada dobije novu igračku ispod jelke. Neki vole pametne igračke, neki lepe i šarene, no iako deca danas dobijaju igračke skoro pa svakodnevno, Nova godina je prilika da dobiju neku vrlo posebnu koju čekaju cele godine. Dopustite im da naprave svoju listu želja i da na nju stave baš tu jednu savršenu igračku koju gledaju već neko vreme. Oduševljenje će biti ogromno kada budu otvorili poklon 1. januara ili za Božić. Ako su pak mali i ne znaju sami da odaberu igračku, potrudite se da vi odaberete neku edukativnu, koja će ih podstaći da nauče nešto novo i razviju kreativnost.

2.Knjige

Ukoliko su vaša deca zavolela čitanje od malena, onda će im ovo biti drag i vrlo poseban poklon u kome će uživati. Deca vole da dobiju nove, interesantne knjige ispod jelke. Ako su mala, onda roditelji biraju knjige koje će im čitati pred spavanje, a ako su veći i znaju da sami čitaju možete im kupiti klasike poput Harija Potera ili ih pustiti da sami u listi želja navedu knjigu koju žele da dobiju. Za tinejdžere možete odabrati opciju kupovine godišnje pretplate na aplikacijama za slušanje audio knjiga, ukoliko više vole na ovaj način da konzumiraju knjige.

3.Slatki paketići

Ima li deteta koje se neće obradovati slatkišima ispod jelke? Odgovor verovatno svi znamo i zato je uvek dobro odabrati slatkiše kao novogodišnji poklon, ukoliko ponestane ideja. Ovo je takođe i odličan način da razveselite decu svojih prijatelja, rođaka i kolega. Zato vam predlažemo da obavezno bacite pogled na Swisslion novogodišnji asortiman. Tu ćete pronaći tri fantastične opcije:

Svi ovi paketići sadrže pregršt najukusnijih i najslađih Swisslion proizvoda u kojima će vaši dragi klinci uživati danima.

4.Sportska oprema

Za svu našu stariju decu koji se bave sportom, rekvizit za omiljenu sportsku aktivnost može biti odličan poklon. Baš kao i kada su igračke u pitanju i sportska oprema nekad zna da bude prilično skupa, pa je kupovina iste pravi mali praznik za dete. A zašto ne spojiti lepo i korisno i kupiti toliko željenu sportsku opremu baš za Novu godinu, kako bi dete sledeće godine krenulo na treninge u njoj?! Tako će, sasvim sigurno, zapamtiti taj poklon kao značajan, a ne samo još jedan u nizu.

5.Odeća

Za kraj smo ostavili još jednu vrstu omiljenih dečijih poklona- odeću. Ovim poklonima će se podjednako obradovati i devojčice i dečaci, samo ako znate šta oni vole. Simpatični junaci iz crtanih filmova mogu biti odličan pogodak za mališane, dok starijoj deci možete kupiti majice i dukseve sa likom omiljene grupe ili izvođača. Patike su takođe odličan poklon za tinejdžere, posebno ako pričamo o modelima koje nose njihove omiljene TikTok zvezde, a koje nikako nisu namenjene trčanju, već poziranju za kratke videe na ovoj mreži najpopularnijoj među ovom generacijom.

Otvorite omiljeni slatkiš i uživajte u bogatom ukusu

Za koji god poklon da se odlučite, obavezno uz njega dodajte i neki slatkiš kako bi se deca zasladila dok otvaraju poklone. Praznici su omiljeni deo godine za mališane, sa razlogom, jer im donosi mnogo poklona i divnih trenutaka sa porodicom. Među poklonima se uvek nađe i nešto slatko, pa ovaj deo godine pamte i po ogromnoj količini slatkiša koje svakodnevno otvore i pojedu. Zato ulepšajte praznike svoj deci u vašem okruženju i uživajte u prepoznatljivom, bogatom ukusu najfinijih Swisslion slatkiša.